Liever Gezond Bioflex
Bekijk grote afbeelding


Liever Gezond Bioflex

Prijs per product (stuks): €36,00

Stel een vraag over dit product

inhoud: 90 capsules

We gebruiken onze gewrichten elke dag, een heel leven lang. Bij sport en andere zware lichamelijke activiteiten, belasten we onze gewrichten ook nog eens meer dan normaal. U begrijpt dat in de loop van de tijd onze gewrichten dan ook minder worden.
Alles dat bijdraagt tot het behoud van de beweeglijkheid is meegenomen.

De wetenschap heeft een aantal natuurlijke voedingsstoffen ontdekt, die de gewrichtsfunctie ondersteunen. Dit zijn Glucosamine en Chondroitine.
Glucosamine en Chondroïtine worden al sinds jaar en dag geadviseerd voor de gewrichtsfunctie. 
Wij hebben een formule ontwikkeld met daarin de stoffen glucosamine sulfaat, chondroitine sulfaat en N-acetyl-glucosamine sulfaat. Deze drie voedingsstoffen zijn alle van belang gebleken voor het behoud van soepele gewrichten en voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen in de gewrichten.
Glucosamine is een soort suiker, dat van nature voorkomt in bindweefsel en kraakbeen. Het draagt bij aan het onderhouden van kracht, soepelheid en elasticiteit van deze weefsels.
N-acetyl-glucosamine (NAG) is een andere vorm van glucosamine. Het is ook één van de bouwstenen van bindweefsel net als glucosamine en chondroitine. Het verschilt hierin met glucosamine dat er een extra molecule aan heeft hangen: het acetyl gedeelte. Hierdoor wordt het op een andere manier door het lichaam behandeld, en dit geeft deze formule nu net even de extra push t.o.v. andere glucosamine gewrichten formules op de markt.
Van chondroitinesulfaat is gebleken dat het werkt voor het behoud van gezond kraakbeen en voor de aanmaak van kraakbeen in de gewrichten.
De doseringen die in de Bioflex gebruikt worden hebben inmiddels hun werking wel aangetoond en als u zich aan de dosering houdt dan zult u blij verrast zijn.
Deze gewrichten formule is gecapsuleerd in zogenaamde Vcaps, dit zijn capsules van plantaardig materiaal, ook speciaal geschikt voor vegetariërs.
Let op: Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en is ook geen medicijn, houdt u aan de aanbevolen dosering en laat de natuur haar werk doenbanner4.jpg