Liever Gezond Ultra Slank
Bekijk grote afbeelding


Liever Gezond Ultra Slank

Prijs per product (stuks): €25,00

Stel een vraag over dit product

inhoud: 90 capsules

Ultraslank ondersteunt de gewichtsbeheersing (afvallen). Een combinatie van enkele aminozuren zoals Lysine en Arginine ondersteunen in het lichaam de spier-vet verhouding. Phenylalanine vermindert de eetlust. Chroom vermindert de eetlust ook en voorkomt hongergevoel doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt. Vitamine B3 en vitamine B6 zijn toegevoegd als co-factoren. Alleen het slikken van de capsules is niet voldoende. De beste methode van afvallen is om tegelijkertijd een caloriearm dieet te volgen en voldoende te bewegen. Een dieet beperkt de calorieën, en dit ondersteunt weer het afvallen.
Vaak komt het voor dat men ten gevolge van een dieet een slap gevoel krijgt. Dit is te wijten aan het verlies van spiermassa. De spiereiwitten worden namelijk afgebroken tot aminozuren op het moment dat er te weinig energie in de vorm van glucose in het lichaam aanwezig is. Een andere bron van energie in het lichaam is het vetweefsel. Onder het woord afvallen wordt vaak verstaan; gewichtsvermindering. Men realiseert zich dan niet dat de eerste kilo’s die men afvalt gewicht van spieren is en niet van vet. Liever zal men dat vet kwijt raken dan de spiermassa.
Wij wensen u veel succes met het afvallen en uw dieet!
Deze afval formule is gecapsuleerd in zogenaamde Vcaps, dit zijn capsules van plantaardig materiaal, ook speciaal geschikt voor vegetariërs.

 banner7.jpg