Hulda Clark Producten

Het reinigen van organen in drie stappen, van Hulda Clark
Het gebruik van kruidengeneeskunde voor de genezing van ziekten is al heel oud. Hulda Clark, cum laude afgestudeerd wetenschapper, heeft baanbrekende ontdekkingen gedaan over de voorwaarden en processen die een rol spelen bij het ontstaan van ziekten.
In de herdruk van haar boek, Handboek Zelfgenezing, presenteert zij een revolutionaire hypothese met betrekking tot het ontstaan en de behandeling van ziekten. Na jarenlang onderzoek ontdekte ze dat de oorzaak van vele aandoeningen gezocht moet worden in de aanwezigheid van parasieten en vervuilende stoffen in het menselijk lichaam. Uit een zorgvuldig gekozen programma van Hulda Clark om het lichaam en de leefomgeving van belastende stoffen te  ontdoen, is de ‘Parasieten Kruidenkuur’ ontwikkeld, alsmede een nier-, lever- en darmreinigingsprogramma.

Nierenreinigingskruidenkuur (volgens Hulda Clark):
U kunt in het boek lezen wat de nadelige effecten zijn van overbelaste nieren. Om deze te reinigen heeft Dr. Hulda Clark de volgende producten ontwikkeld:Sorteer op:
Compleet Handboek Zelfgenezing 570 pag. dik boek en naslagwerk Let op bij aanschaf van De Clark Zapper ontvangt u dit boek gratis
Prijs: €29,50  Productdetails...
Clark Zapper is eenvoudig en effectief. Deze maand wordt de zapper geleverd met gratis het Handboek Zelfgenezing van Dr. Hulda Clark. (winkelwaarde boek 29,50)
Prijs: €169,40  Productdetails...

Verse vermalen kruidnagel (Clove) onderdeel van reinigingskuur Dr. H Clark.
Prijs: €14,25  Productdetails...
Ginger Root Gember, een nierenreinigingskuur volgens Hulda
Prijs: €11,50  Productdetails...

1) stap 1 Complete pakket voor darmreinigingvoor 16 dagen reiniging met 5 verschillende capsules:Cascara Sagrada, Fennel, Turmeric, Betaine, Citric Acid Verkoopprijs:
Prijs: €40,00  Productdetails...
3) stap 3 Complete pakket voor nieren voor 3 weken reiniging met 6 verschillende capsules en kruiden: 2 zakjes thee, Ginger root, Uva Ursi, Parsley, Vitamine B6 en Magnesium Oxide
Prijs: €60,00  Productdetails...

4) stap 4 Complete Lever en Gal voor 5 keer lever en galblaas reinigingen met Kruidenthee, Bitterzout, Ornithine, Zwarte walnootschil en Citric Acid en vitamine C
Prijs: €65,00  Productdetails...
2) stap 2 Complete parasietenkuur voor 18 dagen reiniging met Super W Blend Wormwood, Black Walnut Hull Tincture en Cloves
Prijs: €40,00  Productdetails...

Magnesium Oxide onderdeel van de nierenkuur van dr. Hulda Clark.
Prijs: €12,80  Productdetails...
Nieren kruidenthee - onderdeel nierenreinigingskuur van Dr. Hulda Clark.
Prijs: €16,00  Productdetails...

Wormwood kruid ( Super W. Blend) 100 Vega Caps, onderdeel van reinigingskuur Dr. H. Clark
Prijs: €19,75  Productdetails...
Uva Ursi, onderdeel van de nierenreinigingskuur van Hulda Clark.
Prijs: €11,50  Productdetails...

Een zelf in te stellen, Multi frequentie generator. Handzaam en makkelijk mee te nemen. Compact apparaat met alle in te stellen frequenties.
Prijs: €303,01  Productdetails...
De zwarte walnoottinctuur onderdeel van reinigingskuur Dr. H. Clark.
Prijs: €19,95  Productdetails...


  • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»


Toon #  
Resultaten 1 - 14 van 14
banner2.jpg