Liever gezond specials

Nieuw in ons assortiment zijn de voedingssupplementen Liever Gezond. Dit assortiment hoogwaardige formules is speciaal ontwikkeld voor de kieskeurige, bewuste mens. Voor de mens die Liever Gezond leeft en bewust keuzes maakt voor het lichaam. Bij de Liever Gezond producten wordt alleen gebruik gemaakt van de zogenaamde natuurlijke verbindingen van vitamines en mineralen. Ten opzichte van vele andere aanbieders in de markt zijn deze samenstellingen hoog gedoseerd en zuiver en in vegetarische capsules. Naast de 2 basisformules, Cell Guard en Cal-C1000, die iedereen eigenlijk standaard moet gebruiken, kunt u kiezen uit specifieke producten. Deze supplementen zijn compleet en uitstekend met de basisformules te combineren. Iedereen die alleen voor het beste gaat zal niet teleurgesteld worden in deze complete produktgroep. Leef nu, Liever Gezond.Sorteer op:
Cayenne peper extract 40.000 H. U. (biologische) Hart en bloedvaten
Prijs: €14,95  Productdetails...
Cayenne poeder 100 capsules van 500 mg. 40.000 Heat Units (biologisch). Hart en Bloedvaten
Prijs: €12,78  Productdetails...

Bioflex wordt gebruikt voor smering van de gewrichten, voor behoud van soepele gewrichten, is zeer hoog gedoseerd en heeft een snelle werking.
Prijs: €36,00  Productdetails...
Liever Gezond Cal-C1000 is een Vitamine C in supervorm. Versnelt herstel na ziekte. Onmisbaar voor de aanvulling. Bevat: 1000mg Ester C, voor een optimale opname. Ester C is maag, darm en tandvriendelijk.
Prijs: €18,00  Productdetails...

Liever Gezond Energy Spray 50ml geeft je een fit en energiek gevoel, helpt prestaties te verbeteren vergroot het uithoudingsvermogen en houdt jong.
Prijs: €8,95  Productdetails...
Prijs: €18,00  Productdetails...

Het enige preparaat met hoog dosis rode klaver extract!
Prijs: €32,00  Productdetails...
De belangrijkste stof in de Natural Sleep is L-Tryptofaan, dit is de grondstof voor serotonine en serotonine is weer de grondstof voor melatonine. Deze laatste is vooral bevorderend voor de nachtrust.
Prijs: €22,00  Productdetails...

Helpt bij overgewicht en vermindert de eetlust.
Prijs: €25,00  Productdetails...
Prijs: €14,00  Productdetails...


  • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»


Toon #  
Resultaten 1 - 10 van 10
banner1.jpg