Liever Gezond Magne Cal Max
Bekijk grote afbeelding


Liever Gezond Magne Cal Max

Prijs per product (stuks): €18,00

Stel een vraag over dit product

inhoud: 90 capsules

Voor het opbouwen en sterk houden van botten is het heel belangrijk om zo veel mogelijk in beweging te blijven. Hierdoor worden de botten belast en daardoor worden ze sterker. In de Magne-Cal Max bevinden zich: calcium, magnesium, vitamine D, vitamine K en borium. Het is bekend dat calcium (kalk) nodig is voor het behoud van sterke botten.

  • Helpt bij vermoeide spieren in o.a. nek en schouders
  • Rustgevend in stresssituaties
  • Ontspannend voor spieren en zenuwen
  • Bij vermoeide benen in de nachtelijke uren

Ontspannende en rustgevende invloed

Het is een ontspannende formule bij vermoeide spieren in nek, schouders en benen. Magnesium en Calcium hebben een tegengestelde invloed in het lichaam, zodat ze een juiste spierspanning in balans weten te houden. Deze combinatie is er eveneens voor het behoud van sterke botten en tanden.

Magnesium

Magnesium is het ontspannende component van de twee. Het heeft dan ook een goede invloed op vermoeide spieren. Ook als je benen ’s nachts vermoeid zijn. Magnesium is daarnaast rustgevend in stresssituaties.

Meer energie, minder stressgevoelig

Magnesium helpt bij vermoeidheid en bij een lusteloos gevoel. Het geeft meer lichamelijke en geestelijke energie. Daarnaast heeft het een ontspannende en rustgevende invloed op lichaam en geest. banner3.jpg