Resonantie apparatuur

In de boeken van Hulda Clark kunt u lezen hoe schadelijk zware metalen en oplosmiddelen zijn. Haar revolutionaire opvattingen en uitgesproken meningen brachten haar grote bekendheid. Hulda Clark’s boeken zijn het resultaat van vele jaren onafhankelijk onderzoek. Als geen ander weet zij wat er nodig is om gezond te blijven in een leefomgeving vol vervuilende stoffen en verontreinigde voedingsmiddelen.
Hulda Clark weet waar zij het over heeft: zij studeerde biofysica en celbiologie en promoveerde cum laude in de biologie. In haar boeken beschrijft zij tal van middelen waarmee u het Clark-programma nog beter op uw eigen situatie kunt afstemmen. Zo zijn er middelen om het immuunsysteem te ondersteunen, het lichaam te reinigen en de werking van de andere producten te versterken. Steeds meer mensen voelen zich voor hun eigen gezondheid verantwoordelijk en willen langer, maar vooral gezonder leven. Op advies van Hulda Regehr Clark is een klein en eenvoudig apparaat ontwikkeld waarmee een patiënt zichzelf kan behandelen, ook wel ‘zapper’ genoemd.Sorteer op:
Aqua Detox Medical System
Prijs: €1.525,81  Productdetails...
Clark Zapper is eenvoudig en effectief. Deze maand wordt de zapper geleverd met gratis het Handboek Zelfgenezing van Dr. Hulda Clark. (winkelwaarde boek 29,50)
Prijs: €169,40  Productdetails...

Het principe van de Earth Frequency Generator schuilt in de helende frequenties van de aarde.
Prijs: €172,86  Productdetails...
De Electrolyser is een verbazingwekkend slim ontworpen apparaatje dat de mogelijkheid biedt om zelf Colloïdaal Zilver te maken.
Prijs: €203,36  Productdetails...

Test de reactie van het lichaam op een willekeurige stof uit. Geeft de weerstand aan in kleur van het lichaam op de gemeten stof.
Prijs: €299,00  Productdetails...
Een zelf in te stellen, Multi frequentie generator. Handzaam en makkelijk mee te nemen. Compact apparaat met alle in te stellen frequenties.
Prijs: €303,01  Productdetails...


  • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»


Toon #  
Resultaten 1 - 6 van 6
banner6.jpg